22 sept. 2009

How are you doing, people?

Adica cum zice vorba cum sunteti mah?
Observ cu stupoare ca lumea de cand se naste incearca sa isi ascunda varsta. Doar ca stupoarea vine de la faptul ca in aceste vremuri unii o reusesc tare bine. Atat de bine ca se zvoneste ca pentru asta si-ar fi facut cine stie ce operatii ( era odata un zvon cum ca o actrita franceza a anilor 60 si-a bagat sub pielea fetei foita de aur :P) sau ca tin cine stie ce diete.

Ei bine, anul trecut l-am vazut live pe Leonard Cohen si am ramas uimita de cat de bine se tine omul la varsta lui, e drept nu foarte inaintata. e si mare mi-a fost intr-un fel mirarea cand la TV l-am vazut picand gramada pe scena. De Madonna nu mai zic, iar de Steve Tyler vorba unui personaj dintr-un serial: la ce gura mare are cine se mai mira de ceva?!

E clar, ceva pluteste in aer. A da, si ultima bomba: o tipa e prinsa pe motocicleta ruland cu pasager cu tot cu uimitoarea viteza de 196km/h. Ce anume m-a facut sa amintesc de ea, dat fiind contextul anterior? Ei bine, faptul ca in stire se precizase ceva mai ciudat si anume cealalta intalnire a tipe cu politia romana: in urma cu ceva vreme a picat cu motocicleta cu tot gramada si a ajuns intr-un sant dupa ce mersese cat fusese ziua de lunga pe moto. Adica...luati aminte oameni buni ca se intampla oricui. E drept :una e sa pici de pe scena in bratele multimii extaziate si alta de pe moto in mijlocul drumului. Ride on!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu