15 iun. 2009

Directia...mereu inainte

Si cum a fost weekend si cum cele doua demelze merg de nu au treaba, am plecat la o plimbare doua trei... :)
Sambata am plecat in directia Giurgiu. Tare frumos drumul ceva gen autostrada Soarelui pe unele portiuni, are si cateva curbe frumoase cu urcare si vreo 2 3 vai. Atata doar ca din pacate nu e tot drumul asa. La dus portiunea de drum stricat e mai micuta dar la intors sa se fi adunat macar vreo 10 km de sosea stricata, poate chiar mai mult. Daca stie careva cum ca ar fi mai putini ok, dar mie asa mi s-a parut. E drept ca la 10 seara si trei gropi ti se par ca se intind pe zeci de metrii, deci se poate si asta sa fi fost. Oricum frumos drumul si chiar instructiv pentru mine.

Cel mai tare a fost cand ma bag si eu pe un deal sa depasesc o Dacie si cand ajung in dreptul ei vad doua fete mari si zambitoare si zic:hopa.... Hihi. Erau doi neni politai. Noroc ca ala e DN si eu aveam vreo 70 la ora oricum. Am ras vreo cativa kilometrii de fetele alea doua zambarete. A da si sa ii vezi pe cate unii cum intra in depasire si baga niste fete pe geam uitandu-se sa vada daca au intuit bine sau nu.. Da mah sunt o EA : D Si Zambi tot o ea e!!
Am ajuns acasa pe la 2 noaptea gandindu-ma la diverse chestii din timpul drumului. Faza la care am ras la fel de tare ca la aia cu politaii a fost cand am dat intr-o groapa, un canal coborat vreo 10 15 cm si cu valuri de asfalt pe margini. Nu am mai apucat sa-l evit si zdrang gramada in el. Faza tare a fost ca hop si eu cu greseala de incepator: cand am vazut ca vine am tras ambreiajul ( biiiiiiine ca l-am tras!!) si m-am cam proptit in ghidon, motiv pentru care in mijlocul gropii am tras de ghidon cu acceleratie cu tot. LOL si uite asa a ajuns Zambi si pe mana mea la 8000 de ture :) Ma apucase un ras ca ma gandeam ca daca mai avea ceva infundat pe undeva sau ceva mizerii acum s-a curatat tot cu siguranta. Asa ca dragi tovarasi si pretini va recomand cu caldura sa..porniti la drum!
PS: vine Tarja si de data asta din pacate nu ajung la concert:( Asa ca va dau spre auditie Damned and Divine. Enjoy!

Un comentariu: